They will see us waving from such great heights

Such Great Heights – The Postal Service

Under hela sommaren har jag med jämna mellanrum slängt ur mig att jag ska traska uppför Leråbacken (slalombacke i Duved) innan sommaren är slut. Dock har det under sommarens besök i slalombyn varit ösregn och åska och därav har detta lilla projekt ständigt skjutits upp. När nu hösten kom och jag flyttade var min tanke att den där idéen nog var bortglömd.
Men, inte när man tillhör min familj. Där skrattas nämligen inte fåniga idéer bort, istället luskar någon ut ett sätt att genomföra det på och det blir lite av ett familjeevent av det hela. Så när vi nu var samlad trupp (-2 pers.) i stugan och hunden verkade kissnödig tog mor min snabbt täten och snart befann vi oss mitt i ett lerigt liftspår.
Kan ju påpeka att liftspår är att föredra när man har snö under fötterna och en bygel under rumpan, men utsikten från toppen, ja den är nog minst lika fin om inte finare på hösten! Kanske inte en promenad jag kommer göra om de närmsta månaderna men vem vet vad jag får för mig när sommaren närmar sig igen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *