Fotoutmaning: Advent

blog_MG_4862

Tur för mig att advent inte egentligen betyder jul, pepparkakor och ljusslingor i all oändlighet utan faktiskt kort och gott betyder Ankomst. Egentligen syftar det till ankomst av herren, men ankomst som ankomst tänkte jag och illustrerar vad advent har inneburit för mig de senaste åren. Ja, imorgon är ju första advent men även premiären för världscupen i skidskytte här i Östersund. Vilket innebär att årets intensivaste jobbvecka börjar. Väldigt roligt, väldigt intensivt och väldigt mycket spänning blir det och aldrig uppskattar man tredje advent så mycket som efter en skidskyttevecka.

Bilden visar skjutvallen på Nationalarenan i skidskytte med mediahuset – min bas – i bakgrunden. I år kommer jag dock testa på nya områden och även testa på att vara kameraman för arenaproduktionen utöver mina vanliga webbsysslor. Nervöst men spännande.

Davids bidrag ligger inte ute än men dyker väl så småningom upp här.

0 Kommentarer

  1. Lycka till.?? För mig har advent varit fot i paket de sista åren. Här är grönt och skönt. något fel är det svårt för alla tomtar att prov köra renen här.??

    Skickat från min Samsung Galaxy-smartphone.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *