Östersundsloppet

Det har varit en intensiv vecka, först fullt upp med Östersundslopp, slutspurt på skolarbetet och fin besök under helgen. Därefter några mysiga men intensiva dagar med Leifs bror med familj som stannade kvar några dagar extra. Åkt madrass, kastat snöbollar, grillat korv och lekt på badhuset bland annat. Väldigt kul och mysigt med besök och undertiden jag umgicks så växte listan med att göra grejer, så idag går förmiddagen åt att beta av den.

En av punkterna var att redigera i ordning några av bilderna från lördagens lopp – var himla kul att få tillfälle att leka med nya objektivet! Östersundsloppet är ett motionslopp i skidskytte där vem som helst kan vara med och tävla. På startlinjen stod allt från landslagsåkare till vanliga Svenssons som aldrig eller nästan aldrig testat på skidskytte innan och alla tävlar på samma villkor. (Det går att läsa mer om loppet här) Pappa fick startplats i julklapp i fjol men hade annat inplanerat, så det blev till att åka i år istället. Med sig i laget hade han min klasskompis Sandra och hennes sambo Robin, båda åkte skate för andra gången i sitt liv och klarade det fin fint! En del bom blev det men i mål kom dom och vid utlottningen lyckades pappa till och med vinna med sig ett pris hem.

Lyckoslumpen_MG_6944
Pappa Peter, Sandra & Robin efter målgång.

Det var nästan så att jag rycktes med och blev lite sugen på att vara med jag också, så vi får väl se om jag samlar mod till mig om något år. För samtidigt är det väldigt tryggt och bekvämt att bara gå runt och fota istället för att snubbla fram på skidor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *