Fotoutmaning 2.0; Bil

Lyckoslumpen_MG_8811

Jag bestämde att det var dags för lite nya fotoutmaningar här inne så så fick det bli!

Har anpassat utmaningen lite och numer byter jag och David fyra teman med varandra på en gång och har sedan en månad på oss att leverera passande bilder. Genom att inte vara bunden till en specifik dag varje vecka är tanken att det ska bli lite mindre stressigt. Vill man går det ju att ta alla bilder som behövs på en och samma dag – och en fotodag i månaden ska väl ändå inte vara några problem?

Mitt första bidrag blir på temat Bil. Visste precis vilken bil jag ville fota, men det blev en stunds letande bland kartonger fyllda med minnen hemma hos mamma och pappa först. Bland VHS filmer, CD-skivor och en och annan leksak hittade vi den dock tillslut. Det är en gammal leksaksbil jag fått från London. Svart med röda säten och jag minns att jag tyckte den var så himla fin när jag fick den. Och visst blev den lite extra stilig när den fick komma ut i snön?

Resterande teman för mars är frukt, inredning och något som gör mig glad. Får se vad jag kan hitta på av det – några idéer eller önskemål?

Davids teman för mars är rött, nybakat, skylt och vänskap. Hans bidrag hittar ni så småningom här.

 

2 Kommentarer

    1. Eller hur? För mig blir det ett sätt att både ta mig i kragen och få något gjort men även utmana mig själv lite. Mycket därför jag blev så glad när jag hittade din Sypepp!
      Kul att du gillade bilden! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *