Onsdagslista

blog_MG_5169

Hittade en gamal lista bland opublicerade inlägg och tänkte att det kunde bli lagom underhållning att besvara nu när kylan är tillbaka och jag var less på skolböckerna. Har uppdaterat svaren och ja, det kanske inte är det mest spännande som skrivits men så är inte onsdagar den mest spännande dagen i veckan heller. Man får hålla till godo med det man får helt enkelt.

när jag borstar tänderna vandrar jag runt, sitter vid datorn, packar väskan och fixar med annat för att få tiden att gå.

när jag lagar mat står jag näst intill alltid med ena foten på knät (tänk Stork) och sjunger mindre bra påhittade sånger eller strofer från riktiga låtar.

jag är rädd för att förlora de som står mig nära. Och höjder. Kan få svindel från toppen av en trappa…

den värsta känslan är när jag inte hinner med allt och alla jag vill hinna och orka med, vilket gör att jag istället känner mig otillräcklig.

den bästa känslan är att få vakna med både pojken och pudeln i sängen och veta att jag inte behöver göra någonting alls idag.

jag är bäst på att hitta på märkliga historier om Pellefnuttar, Lemurklar och andra typer. Ja, fantasin är det inte något fel på… (Pellefnuttar är goda och Lemurklar onda btw)

jag är sämst på ganska mycket, raka benen exempelvis. Kan nästan räkna på en hand antalet gånger jag inte har skurit mig…

jag lyssnar på en av Spotify’s akustiska listor just nu.

jag tycker om när människor lämnar fina överraskningar efter sig. Som en julgransklädd julgran mitt ute i skogen, fina citat på en random vägg någonstans eller en lapp i en lånebok.

kärlek(en) är fin men lite läskig.

i somras jobbade jag som receptionist på en ö i Höga Kustens skärgård på ett litet mysigt hotell.

när jag vill tänka vill jag vara ensam och helst vandrandes planlöst på stigar i skogen eller längs vatten.

när jag bakar syns det ofta i hela köket… Sitter gärna på golvet och tittar på när kakan gräddas.

just nu tänker jag på om jag ska ägna mig något mer åt tentaplugg idag eller om jag ska ägna eftermiddagen åt något roligare.

idag har jag hittills suttit och diskuterat kursens alla föreläsningar med två klasskompisar. Vi har vänt och vridit på begrepp och konstaterat att Julmusten kraftigt påverkar Coca Colas försäljning i Sverige under december månad – vilket är helt orelevant för tentan men ganska intressant.

morgondagen kommer jag försöka fylla med så mycket som möjligt. Har lunchdejt med kusinerna, ska fota basket på kvällen och hoppas fota lite Östersund i vinterskrud under dagen. Vi får se vad det blir av det hela helt enkelt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *