Att se tillbaka på 2016

2016 är slut och vi har redan hunnit en bit in på 2017 så jag tänkte det började bli dags att kika på hur det gick med de där målen jag satte upp i fjol.

Skola/jobb
Något extrajobb under våren blev det inte men däremot höll jag ihop studierna, hade en rolig sommar som tågvärd på inlandsbanan och hittade en praktikplats jag trivdes på och som gav mig chans att utvecklas. Hade kanske önskat några fler lediga dagar under sommaren och kanske var det inte optimalt att jobba parallellt med praktiken alla gånger men det gick. Och det är nog det jag tar med mig, att trots att jag kan få mycket gjort när det krävs är det ibland blir bättre om man vågar säga nej. Våga satsa på att göra en sak väldigt bra istället och komma ihåg att återhämtning också behövs för att det jag gör ska bli bra.
2016 var ett roligt och väldigt intensivt år med många bollar i luften, 2017 vore det skönt att kunna klara sig på ett jobb – när skolan är slut.

Träning
Även om jag inte tog mig hela vägen till Nordkap på min Springkarta så har nog 2016 varit mitt bästa träningsår hittills. Sprang totalt runt 40 mil, deltog i två löplopp och gick på fjälltur där jag bar ganska tungt i varje fall. Och även om det under hösten blev lite mycket av annat så rörde jag fortfarande på mig. Löppassen blev till långa promenader, utflykter och enstaka styrkepass. Kanske bäst av allt är dock att jag saknat träningen när den stannat av, det har nog inte hänt förut!

Pudeln
För Zorros del blev det precis som utlovat mycket mys och långa promenader. Under sommaren var han på semester med mamma och pappa ute vid Höga Kusten. Levde livet med ”springa lös”-promenader och ständigt någon hemma som kunde klia lite. Blev ingen Rallylydnadstitel men sporadiska träningspass i varje fall.

Fritid
Mindre TV, telefon och dra sig i sängen på morgonen då? Nja, inga stora framsteg kanske men har nog varit mer medveten om det i år än tidigare. Försökt att bara titta på TV när jag känner att det ger något och annars välja en bok eller något annat istället. Och ja det går väl framåt med det i varje fall. Tagit upp broderandet, lärt mig virka, sytt en del och helt klart blivit bättre på att dokumentera!

Tycker jag levde upp till de mål jag satt upp ganska bra ändå. Hur var erat 2016, blev det som ni tänkt er? För min del känns som att 2016 var lite av ett mellanår. En del tråkiga besked, en del desto roligare och för egen del inga stora förändringar. 2017 hoppas jag blir ett friskare och lite mer händelserikt år, men mer om det senare.

Nu ska här packas inför en stughelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *