Måndagspepp v.37

Lyckoslumpen_MG_8272

Halsen kliar, ögonen är grusiga och den nybäddade sängen ropar att jag borde komma tillbaka. Bara snooza lite till. Men nej. Ny vecka är här och nu blir det fullt ös fram till fredag kväll. Kokar te för halsen och håller tummarna för att förkylningen håller sig i schack tills jag fått saker och ting gjorda. Och som morot så finns det ju faktiskt en del saker att se framemot den här måndagen!

3 saker jag ser framemot i veckan

-> Jag börjar veckan med nystädad lägenhet vilket innebär att min arbetsplats faktiskt ser inbjudande ut och kommer att göra det i varje fall första halvan av veckan.

-> På fredag väntas tältningsäventyr med pojken, spännande och roligt!

-> Min kära vän Ingela kommer hem över helgen och kikar förbi Frösön på söndag, längtar redan efter några timmars struntprat och kanske lite handarbete.

3 läsvärda blogginlägg

-> På bloggen Lugn och fin finns det mycket läsvärt att hitta men jag fastnade i veckan för inlägget om den svåra konsten att djuparbeta, igenkännande, skrämmande men intressant.

-> Hillas inlägg bjuder inte på några ord, utan istället bilder på det perfekta lästrädet, mitt i skogen, en plats jag skulle ge väldigt mycket för att själv få hänga på.

-> Och där i lästrädet vore det inte helt fel att ha med sig en bit av Snickerscheesecaken som jag trillade över hos Made by Mary…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *