Sofia

Jämtlänning, som till vardags arbetar med eventmarknadsföring och kommunikation efter avslutade studier inom turism & destinationsutveckling och tidigare journalistik och fotografi. Föredrar i regel kameran framför pennan när det kommer till bloggandet men kombinerar oftast båda.

Får ibland för mig att packa väskan och flytta utomlands. Tidigare har det resulterat i tio månader som amerikan och fyra månader på Irland. För tillfället är jag dock Frösöbo och drömmer mest om en gård på landet. Kanske även en get eller två.

Ogillar i allmänhet trappor, stadskörning i rusningstrafik och närgångna fåglar. Gillar å andra sidan regn, havet och färgglada pennor. Älskar att hoppa i vattenpölar och menar på att man automatiskt blir på bra humör av att traska runt i gula stövlar. Tycker även om utflykter, speciellt när de inkluderar fika eller mat av något slag.

Försöker att dokumentera de flesta av mina utflykter och även en del av mina konstiga idéer – som att springa Östersund – Nordkap för att hitta träningsmotivation. Det blir även en del rapporterat från min tid framför symaskinen, där jag testar mig fram i försök att få ihop allt från skridskofodral till lapptäcken. För det mesta är det dock vardagen som speglas här i bloggen.

Slutligen får vi inte glömma min bästaste vän, Mr Z. Mellanpudeln med hela alfabetet i sin bokstavskombination, och päls som syns på röntgenplåtarna. Stort hjärta men låg stresströskel, hög energinivå men bekväm. Han är förvånarnas mästare och en saknad del av min vardag under resor och studier. Då lägenhetsboende står med på att hans ogilla lista bor han kvar i huset med mamma och pappa, men gör då och då korta och långa besök på ön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *