Bryderier, broderier och lite yoga


Så var plusgraderna tillbaka och förmiddagen ägnades åt att lyssna till regnet som smattrade mot rutorna. Helgens vackra vinterväder med -10 grader och lätt snöfall var tydligen för bra för att vara sant så nu går vi tillbaka till isgator och slask en stund igen. Nästan så man börjar undra om de barndomsvintrar man kommer ihåg, med metervis av snö och konstant kallt från december till april, bara är hopfantiserade minnen…

Betade av lite skola på förmiddagen men efter lunch kände jag mig nöjd så kröp upp i soffan med mitt blivande skridskofodral istället. Broderade mina första bokstäver någonsin och är faktiskt ganska nöjd med resultatet. Har ju på tidigare skridskofodral klippt ut och sytt fast initialer, men kände att mitt snirkliga S skulle bli bättre med stjälkstygn så så fick det bli. Till helgen åker symaskinen fram och då ska äntligen mina egna skridskor också få fin förvaring.

Var egentligen väldigt sugen på att stanna kvar i soffan tills vinden mojnat och minusgraderna kommit tillbaka – typ nästa vecka någongång. Men istället gjorde jag och cykeln sällskap på nypolerade vägar för att avsluta dagen med ett skönt och avslappnande yogapass. För att nu kunna mysa ner mig i pyjamasbyxor och en riktigt god hallon- och jordnötssmoothie som jag hittade hos MadeByMary – adderade en näve mandlar och skippade toppingen dock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *