En räv

Lyckoslumpen_MG_8826

När temat för Monthly Makers i mars var geometri så slog det mig direkt att jag ville leka fram en räv med hjälp av trianglar. Jag hann dock inte riktigt med mig och först i början av april så åkte symaskinen fram. Trianglarna blev till en räv som blev till en kudde och får nu istället bli mitt bidrag till Sypeppen i april.

Visade sig vara ett både roligt och ganska enkelt projekt och jag har några idéer på hur man skulle kunna utveckla det hela lite. Så vem vet kanske det dyker upp fler rävar eller andra djur i samma stuk här framöver.

12 Kommentarer

    1. Tack! 🙂
      Jag är inte den bästa på att förklara men på den här bilden kan du se hur det såg ut när jag klippt ut alla bitar och lagt dem iordning https://www.instagram.com/p/BSWWODaD0km/ Sen sydde jag ihop bitarna rad för rad från höger till vänster. Till skillnad från när man syr ihop rader med fyrkanter så blev det här små ”toppar” som stack upp där skarvarna var så när en rad var kvar så skar jag till biten så att de blev jämna rader innan jag sydde ihop dem. Sedan gjorde jag en omlottstängning (som på ett örngott) och sydde jag ihop det med bakstycket.
      Ska försöka vara bättre på att dokumentera mer nästa gång så kan jag visa bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *