Pysseldag

Efter att ha spenderat morgonen igår med att ringa runt och söka sommarjobb stängde jag tillslut ner datorn och drog fram sygrejer istället. Startade upp O.C maraton på TV:n och klippte till tre skridskofodral och ett gäng initialer. Skulle bli fyra egentligen men måste köpa lite mer blått tyg först och så blött som det är ute så får det vänta tills i morgon då jag ändå ska in till stan.

Har i varje fall fått bokstäverna på plats och förberett de här tre så gott det gick innan kompletterings shoppingen i morgon, så till helgen kan jag förhoppningsvis leverera dem till moster med familj.

I väntan på det som saknas drog jag ut ett gäng tyger och började fundera kring Ingelas väska istället, som är nästa projekt på listan. Lutar åt att det blir ett grövre linnetyg som yttertyg, det med färgglada droppar som innertyg och det gröna som en innerficka för virknålar. Är lite orolig för hur jag ska få till dragkedjan på bästa sätt men efter att ha funderat en stund tror jag mig kommit fram till en lösning jag är nöjd med. Nu ska jag bara bestämma om jag vill ha någonting på utsidan av väskan innan jag drar igång och börjar sy ihop den.

1 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *