Och vi kom till Amerikatt för att hjälpa flickan flytta.

Efter en oplanerad dag i Madison bar det av mot Hannibal där miss J skulle flyttas ut ur sin lägenhet. Hon förvarnade om att det dels låg i de ofinare delarna av stan och att det mest troligt skulle bli den märkligaste lägenheten jag någonsin sett, och ja hon hade rätt.

Lägenheten var ”uppbyggd” i ett av klassrummen som låg i en gammal högstadieskola. Väggarna var papperstunna, det stod tomma skåp ute i korridoren och även två eller tre soffor. I lägenheten räckte inga väggar upp till taket utan istället täcktes sista biten med tyg och allt du gjorde inne på toan var något hela lägenheten fick ta del av.

Ett hem som nog skulle kunna varit lite charmigt om man faktiskt fräschat till skolan och gjort det hela lite mysigare, men med ett ”Bridal room” (rum för bruden att göra sig iordning inför bröllop i kyrkan vägg i vägg) i bottenplanensbadrum det kändes mer som ett ställe för hemliga sektmöten och inspelningsplats för kommande CSI avsnitt.

©Lyckoslumpen_MG_8332

Marcie höll mitt knä varmt den timmeslånga resan.

©Lyckoslumpen_MG_8337

Utsikt från Jodys rum ut mot Kök/Vardagsrum, lägg märke till tyget som täcker sista biten till taket och försök att inte lägga märke till röran…

©Lyckoslumpen_MG_8338 ©Lyckoslumpen_MG_8340

Jag och Marcie hittade bättre sysselsättningar än packning.

©Lyckoslumpen_MG_8343

Den stora funderaren fick visa upp sina svenska muskler när säng och hylla behövde bäras ner två våningar.

©Lyckoslumpen_MG_8346 ©Lyckoslumpen_MG_8347 ©Lyckoslumpen_MG_8349

Under tiden dukades mackbufée upp i lägenheten bland annat bestående av små paprikor, men även en massa annat gott. Blev dock för upptagen med ätandet för att kunna fota.

©Lyckoslumpen_MG_8371

Det läskiga rummet på bottenvåningen. En pyntad öppning till ett toabås är något jag hoppas jag aldrig behöver se igen.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *