Söndagstur

Lyckoslumpen_MG_7539Lyckoslumpen_MG_7544

Söndagar är en typisk utflyktsdag enligt mig, så vad passade bättre än en ”släppa pudel promenad”? Parkerade strax innan Rödöbron och följde strandkanten bortåt. Bitvis slingrande stig, bitvis strand där pudeln kunde springa och plaska på bäst han ville. På ett ställe råkade vi visst tappa stigen och gå lite för länge längs stranden, så plötsligt fick vi hoppa på stenar och klättra upp för branta slänter – precis så som det ska vara när man är på äventyr.

Utsikten mot fjällen var fantastisk och skogen mysig men så småningom började dock magen kurra så vi styrde tillbaka mot bilen och for vidare på Caféjakt. Jag får erkänna att valet av café har blivit lite klurigare sen jag fick reda på att jag var glutenintolerant, speciellt om man är sugen på något matigare eller något annat än biskvier, men det brukar alltid lösa sig och sakta men säkert lär jag mig vilka möjligheter som finns.

Just den här gången blev det tillslut Stocke Titt. Ett café i Östersunds (Frösöns) somrigaste miljöer, och lyckas man få rätt sittplats kan man dessutom fika till en fantastisk utsikt! Vi fick dock hålla till godo med ett bord nära själva byggnaden, men fikat smakade lika gott ändå och pudeln var mer än nöjd när han fick smaka en eller annan smula som ramla ner under bordet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *