150 mil senare

Lyckoslumpen_MG_7954

En Gällivaretur och 150 mil senare är jag återigen hemma och hämtar andan några dagar. Umgås med pudeln som blev lämnad av mor och far då de tog chansen att åka lite med Inlandsbanan nu när jag var ledig. Var nästan vaken när de stack imorse och kom in och sa hejdå, men som tur var höll Zorro med om att 7:00 var lite tidigt så vi somnade om och sov vidare en stund till.

Hann traska en sväng i skogen innan regnet dök upp och nu ligger han på sin filt här bredvid och myser medan jag kommer ikapp med det digitala livet och dricker en kopp te. En del av mig känner sig stressad över att jag egentligen borde passa på att göra en massa nu när jag är ledig. Träffa folk, åka och vandra, brodera, sy och baka sju sorters kakor men jag orkar som inte. Utan är istället ganska nöjd med att vila mig igenom dagen, dricka flertalet koppar te och ha det ganska tyst och lugnt runt omkring mig. Så försöker intala mig att det är okej att ha det så. Att inte alltid ha så mycket nytt att berätta för att man helt enkelt spenderat dagen med att göra just inget alls, för att det var precis vad som behövdes just då.

Tack vare pudeln blir jag dock inte helt förslöad och så snart jag skrivit klart det här ska jag rota fram de gula stövlarna och ta en liten promenad i regnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *