Allväderssöndag

Lyckoslumpen_MG_8274

Där ute växlar det mellan störtskurar, gråmulet, finregn och solsken så vi passar på att beta av lite inomhusgrejer. Gjorde ett städryck imorse, letade rätt på lägenheten under allt damm, bäddade rent och tog tag i tvätthögen som växt sig oroväckande stor på en vecka… Grymt skönt när det var klart och längtar redan efter att få krypa ner bland nytvättade lakan ikväll.

När lägenheten väl var ren slog vi av på takten och dagen har sedan rullat på med lite bildredigering och planerande. Måste verkligen komma igång med skoluppgiften den här veckan, oavsett hur trött jag är på kvällarna! Blir till att bita ihop och försöka tänka på hur skönt det blir när den väl är klar och inlämnad. Då när allt fokus kan läggas på praktiken istället.

Råkade visst också lura ut pojken på en promenad. Det var uppehåll och sol när vi började gå men det gick över… Såg ut som två dränkta katter innan vi var hemma igen, men det finns viss charm i det också kan jag tycka. Ombytt till torra kläder och redo att ge mig ut igen för att handla lite mat hörde mamma av sig och bjöd över oss på middag, på samma rätt som vi tänkt laga idag nämligen rödbetssoppa. Tackade ja utan att tveka och slapp på så vis turen till Coop den här gången, tack mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *