Börjat praktiken och räddat en pudel

Pustar ut efter de två första dagarna på praktiken och myser ikapp med den här lilla pojken ikväll. Mjukstartade praktiken med två halvdagar den här veckan vilket visade sig bli ganska lagom. Har suttit med på en del möten och försökt absorbera så mycket information som möjligt, sedan ägnat delar av eftermiddagarna åt att försöka sortera och organisera upp alla intryck. Känns väldigt roligt att vara igång och förhoppningsvis blir det bara bättre och bättre ju mer jag kommer in i det.

Någon som inte haft det riktigt lika bra är den lilla Sorken… Det både rivs hus och byggs staket utanför mamma och pappa så för en ljudkänslig pudel är det inte helt lätt när det ständigt låter som att huset kommer rasa över en. Åkte därför ut och hämtade honom så snart jag var klar på praktiken. Han fick öva på att åka buss vilket han klarade galant och sen har vi mest myst på här hemma. Pussat hans favorit-Leif i massor, gått en långpromenad med massa nya lukter och sen krupit ihop högst upp på kuddhögen och bestämt att nu är det kväll.

Så nu säger vi nog så, att det är kväll. Jag ska landa i soffan med loggboken och försöka få ner några tankar kring dagen. Läsa några artiklar jag trillat över under dagen och sedan ta nya tag imorgon då det blir hemmaplugg för hela slanten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *