Dit ska vi!

Lyckoslumpen_MG_8855

Texten till C-uppsatsen börjar falla på plats och sakta börjar det gå upp för mig att det inte är mycket kvar av skolan nu. Om en dryg vecka ska uppsatsen vara så klar som det bara går, och ytterligare två veckor efter det är det avslutningsceremoni. Få ett papper i handen och sen ut i verkligheten. Skrämmande, roligt och spännande!

Sista tiden inom skolans trygga väggar spenderar jag till stor del med min skrivarpartner. Vi varvar skratt med fullt fokus och pendlar mellan att känna hur jäkla bra det går till att slita vårt hår, men hela tiden utan att tveka på att det kommer att gå. Nått kilo tyngre (Hej stressätning!) och lite smartare(?) kommer vi stå där den 2 juni och vara klara med dessa tre år!

Så nynnandes på Säkerts nya skiva har jag siktet på målet och tänker att snart är jag där, redo att fästa blicken på ett nytt.

3 Kommentarer

  1. Skickar all mental styrka jag kan avvara! Vilket iof inte är tokmycket då jag behöver den mesta själv, men tanken som räknas? Kämpa på så ses vi på andra sidan! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *