En långdragen förkylning

Lyckoslumpen_MG_8680

Det blev väldigt tyst här inne ett tag. Förkylningen som jag nämnde sist blev en lite mer långdragen historia än vad jag tänkt. Snäll som jag är delade jag den vidare till sambon, så när jag väl var piggare låg han däckad i fyra-fem dagar… Då jag inte riktigt planerat för att vara sjuk så blev det desto mer brått med skoluppgifter när jag väl kom på benen igen – därav tysnaden här inne. Uppsatsplan har lämnats in och analysen av avhandlingen likaså (choklad var en stor hjälp för att få den analysen klar, jäklar vad segt det gick där ett tag).

Nu är kursen klar och endast C-uppsatsen står nu mellan mig och examen. Läskigt, skönt och lite stressande. Men jag har en plan och min bästa skrivarkompis till hjälp så tillsammans löser vi nog det hela. Med bara en, om än en stor, skoluppgift att fokusera på är även förhoppningen att det kreativa ska få lite mer utrymme igen. Har påbörjat ett nytt syprojekt och förhoppningsvis hinner jag ägna delar av morgondagen till det så ni kan få en smygtitt på vad som är på gång.

Just nu är jag dock lite för mätt efter våffelfikat hos mamma och pappa för att orka göra mycket mer idag. En kopp te och Harry Potter i fåtöljen låter alldeles lagom för denna lördagskväll så så får det bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *