Före och efter i kontoret

Dåligt ljus till trots (ska införskaffa en vettig lampa snart) ville jag visa vilken förändring det blev i min lilla del av kontoret efter förra veckans hyllbygge. Får erkänna att förebilden är en ganska snäll sådan, tagen efter att jag redan tömt skrivbordet på det mesta som annars låg och drällde där…

Så småningom ska det upp någon typ av hängare för sax och lite annat små fix under nedersta hyllan men det får bli allt eftersom. Tavlan ska egentligen inte heller vara där men i brist på annat ställe att förvara den på har den hamnat på mitt skrivbord för att inte vara i vägen.

Väldigt skönt att få lite överblick över alla sygrejer, och jag vigde en låda speciellt till garn också – ifall jag skulle upptäcka att stickning/virkning också är roligt. Har en känsla av att pysselgrejerna sakta men säkert kommer börja ta över även högra sidan av hyllorna, där jag än så länge bara har skol-, jobb- och datorgrejer.

Nu blir det dock inget mer fix idag, istället ska jag försöka masa mig ut i det snöblandade regnet och ta mig till mamma. Mysa och smida planer med henne och pudeln, titta på film och äta lite lördagsgodis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *