Fredag

Lyckoslumpen_MG_0042

Har lånat ut kameran till storebror som åkte till Norge för att fiska så har letat fram några gamla favoriter från arkivet. Inte för att det hade blivit så mycket fotat idag ändå, har verkligen varit en jämngrå dag.

Lurade in pojken på staden för storshopping men det visade sig att jag var ute i lite för god tid för att hitta det jag sökte så blev inte så mycket inhandlat… Tydligen hade de fortfarande fullt upp med att rea ut sommarskor medan jag letade höstskor, och den enda tygjackan jag hittade var visst en Fjällräven för lite för många kronor i övrigt var det mest vinterjackor som gällde. Ingenting som var i fas må jag säga. Men en kalender blev det, insåg att jag inte klarar att gå över till helt digitalt än, en bodyscrub och ett par svarta jeans så lite kan jag stryka från inköpslistan. Bästa med turen var dock lunchen på Jaktstugan där man dagen till ära bjöds på efterrätt när man köpte lunch, bästa kampanjen någonsin!

Väl hemma igen började regnet falla ner och med det smattrandes mot fönstret har jag suttit framför Gilmore Girls med mitt tomtebroderi och njutit. Framemot kvällen tillagades lite ripa och orre och det nyinköpta vinet hälldes upp. Ljusen brinner än och jag verkligen njuter av att det är fredagkväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *