Hej du digitala värld

Lyckoslumpen_MG_5530

Det har gått nästan en vecka sedan sist och ärligt talat har jag knappt öppnat datorn alls sen sist. Inte för att det inte funnits tid, utan för att jag valt att läsa bok, sy eller vara ute i solen istället. Ganska skönt faktiskt, att ta en liten digital paus.

Nu när våren verkar vara på ingång på riktigt så tänkte jag dock försöka vakna ur min kamerasvacka och börja fota igen, vilket borde innebära att det även händer lite mer här inne. Har även planerat för en del projekt, bland annat skissat lite planer för balkongen så det blir mysigare att sitta där ute. Blir balkongen mysig så kanske jag tycker det är lite mer okej att bo i lägenhet i sommar, finns ingen tid på året jag saknar att bo i hus så mycket som då… Tur mamma och pappa bor nära så att man kan låna altan och gräsmatta vid behov.

För de regniga dagarna framöver kan jag råkat köpa på mig både garn och tyg så jag klarar mig ett tag framöver. Har lovat Ingela att försöka få till ett par virkade grytlappar så ska väl försöka börja med det snart, hoppas bara jag kommer ihåg vad hon lärde mig.

Innan jag får roa mig med roliga saker bör jag dock få undan lite skola, ska börja med att surfa runt på TripAdvisor och analysera idéen och funktionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *