Lägga bitarna på plats

Jag har en ”traska runt i långkjol, ha håret i en tofs och gäspa”-dag idag. Blev en väldigt social och intensiv vecka förra veckan med lunchdejter med goda vänner och långväga besök från Leifs familj. Mysiga utflykter på dagarna och så lite Storsjöyra med mamma på kvällarna. Få se Melissa Horn, Winnerbäck, Annika Norlin och så klart Presidenten på en och samma helg var verkligen inte helt fel!

Den intensiva, men väldigt trevliga, veckan avrundades med en Mora tur igår där jag fick fint sällskap av Anna & Erik ner till Fågelsjö, lunch/kaffesällskap av David i Mora och även hann säga hej till en annan Eric i förbifarten på Mora Strand. For tillbaka norrut och lämnade av mina resenärer med karta i hand i Östersund och cyklade sedan hem längs en spegelblank Storsjön.

Stängde av väckarklockan i morse men vaknade tillslut. Slängde in en tvätt och städade in mig i lägenheten igen efter att ha haft den utlånad. Somnade om på balkongen tills de mörka molnen dykt upp och regnet skvätte in på mig där jag låg. Hittade ett favorit pussel från när jag var liten som jag lånat ut under helgen, startade Gilmore Girls på TV:n och sagofigur för sagofigur kom bitarna på plats.

Ja, precis som det lugnare tempot dragit in i Östersund nu när augusti är här och festivalveckan är över så kör även jag på en lägre växel idag. Låtsas att det är söndag och gör så lite som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *