Måndagslista

Jag längtar efter
Att sitta på ett tåg i ett främmande land, med vyerna swischandes förbi utanför fönstret. På väg mot havet. Att få promenera nya gator. Besöka caféer, sitta där i timmar och bara iakta vimlet av människor utanför fönstret.


Annecy, augusti 2011

Jag är ledsen över
Alla de fina jag fick känna alldeles för kort tid.
Att somrarna i det röda huset på kullen, det där ett av rummen hade blåa tapeter med vita moln på, var alldeles för få.
Och att Atlanten ska vara så himlans stor.

Jag äter helst
Storebrors ihopkok. Gärna någon gryta med nybakt bröd till.

Jag ser framemot med skräckblandad förtjusning
Utställning med GIF-bilderna. Hur ska vi hinna få ihop allt? Har vi tillräckligt bra material? Vad kommer de som faktiskt är med på bilderna att tycka?


Arklow, Brittas Bay december 2010

Det finaste jag vet är 
att promenera längs ett vattenbryn på natten med bara stjärnorna och månen som ljuskälla och eventuellt något avlägset samhälle glittrandes på håll. Allra helst med min finaste finaste Sork.

Jag läser
mindre än jag skulle vilja. Har precis påbörjat ”Jag vet ingenting om dig” av Titti Persson, men blir mer tidningar och TV för tillfället tyvärr.


mars 2011

Jag är galet stressad över 
skolan. Försöker dock att inte tänka på allt som ska göras innan jul just nu utan sparar den stressen tills efter höstlovet.

Jag lyssnar helst på 
XX, Angus & Julia Stone och The Tallest Man On Earth blandat med svensk musik (Winnerbäck, Melissa, Säkert osv) och P3. Beror helt enkelt på dagsform.

Jag drömmer om
att en dag driva ett kulturcafé som går så pass bra att jag varker arbetar ihjäl mig eller blir pank.

Jag blir nostalgisk av
gamla fotoalbum, musik och filmer/TV-serier som är några år gamla. När kusinen pratar högstadieproblem kan jag också bli lite nostalgisk.


Sorken, september 2011

Jag är glad att 
det är lov och att jag ska åka till Höga Kusten med vovven, mamma och pappa i helgen. Titta till mormor, åka ut till havet och promenera på byvägarna.

Lånad från Sunshinestories

0 Kommentarer

  1. Bilderna blir nog bra! Kanske inte på mig men alla andra blir nog bra 🙂 Ska bli roligt att se vad som döljer sig på bilderna 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *