Måndagspepp

Lyckoslumpen2_MG_8235

Det är redan måndag igen och en hel ny vecka ligger framför oss. För att vända den negativa trenden som finns kring måndagar så tänkte jag idag bjuda på tre saker jag ser framemot i veckan och tre läsvärda blogginlägg jag snubblat över veckan som varit, eftersom bra läsning alltid är bästa sättet att förgylla en dag på! So here we go;

3 saker jag ser framemot i veckan

-> Att praktiken fortsätter och att jag i veckan förhoppningsvis kommer känna att saker och ting börjar falla på plats lite mer.

-> Mitt bankmöte på fredag, som jag äntligen har tagit tag i att boka in. Tanken är att få tips och råd kring långsiktigt sparande för att kunna göra bästa möjliga av det lilla jag sparar undan varje månad.

-> Det fina sensommarvädret som ser ut att hålla i sig en vecka till!

3 läsvärda blogginlägg

-> UnderbaraClara skriver väldigt bra om att ”mamma sig själv”. Att helt enkelt våga ifrågasätta sina negativa tankar med en mottanke och inse att allt kanske inte behöver målas så svart alla gånger.

-> På omvägar trillade jag över ett inlägg om jobbsökande hos Fredrika på vinden. I en tid där man börjar skymta slutet på skolan kändes det väldigt aktuellt att läsa om problematiken (och ångesten) kring jobbsökande. Om konsten att försöka göra sig själv attraktiv och sticka ut från mängden utan att ljuga eller tappa bort sig själv på vägen, en ekvation som inte är helt lätt.

-> Slutligen vill jag tipsa om en liten guide från Sandra om hur man med enkla medel kan piffa upp sina matbilder (eller för den delen andra bilder) med väldigt enkla medel. Blir till att leta igenom tyg- och virkesförrådet till helgen i jakt på bra bakgrunder!

Trevlig måndag på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *