Mars för ett år sedan

Mars har smygstartat, vintern verkar vara på väg tillbaka medan resten av Sverige letar vårtecken och jag tänkte att vi skulle kika på hur mars såg ut i fjol;

Lyckoslumpen_MG_5649

Jag började månaden med att köpa ett nytt objektiv – äntligen hade jag zoom igen! Följde med till stadion för att leka med kameran medan pappa fick en tuff lektion i skate.  I ungefär samma veva drog det in en våldtäktsvåg i Östersund och jag skrev ett inlägg om rädslan som spred sig.

Lyckoslumpen_MG_5837

Jag testade yoga för första gången och min yngsta kusin konfirmerade sig vilket innebar en söndag i kyrkan med hela tjocka släkten. I år går han ut nian och hans storasyster tar studenten, oklart hur de kunde växa upp så fort…

Lyckoslumpen_MG_5976

Sydde skridskofodral till moster med familj i blått och rött. Åkte skidor i strålande solsken på Medvinden med storebror och hade det ganska lugnt och skönt.

Lyckoslumpen_MG_6783

Fick användning av mitt nya objektiv när jag fotade Östersundsloppet. Mest fokus blev det så klart på stafettlaget där både pappa och två goda vänner ingick! Laddade sedan om och tog påskledigt i fjällen.

Jag drömde mig bort bland böcker och filmer och fantiserade om en egen bokhandel. Avslutade sedan månaden med att ta hand om våra blommor, en ganska jordig historia där majoriteten av blommorna faktiskt lever fortfarande.

Var en ganska innehållsrik månad ändå nu när jag kikar tillbaka, en bra blandning av pyssel, släktmys och utflykter. Hoppas kunna fylla mars i år med liknande innehåll, lite mer sytid kanske och gärna lite skridskoåkning också men det kanske jag löser redan i morgon.

Vad har ni för planer för resten av månaden?

2 Kommentarer

  1. Började med att sälja huset.
    Åka till Norra Fjällnäs med Östersund som mellan landning. För att återkomma till Östersund och Östersunds loppet. Sen får vi se hur allt går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *