Skruva, mäta och bygga lite

Lyckoslumpen_MG_5359

Det blev helg tillslut och efter en fredag där halva dagen spenderades på massa märkliga byggbutiker och resterande halvan på föreläsning så var det riktigt skönt att få sova tills jag vaknade i morse.

Väl uppe var det dock dags att dra fram alla hyllplan, konsoller och andra konstiga ting vi köpt och börja bygga. Äntligen skulle min halva av kontoret bli lite organiserad. Allt som innan försökt samsas på skrivbordet kan nu flytta upp i organiserade lådor på hyllplan ovanför datorn. Hyllorna blev klara idag men snygga förvaringslådor ska jag försöka köpa i veckan. Så nästa helg blir det till att gå igenom alla mina vrår med pysselgrejer och börja organisera upp det hela. Förhoppningsvis blir det enklare att få en överblick över alla prytlar och pinaler jag har och kanske kommer jag faktiskt hitta det jag söker framöver!

Vi passade även på att få upp en whiteboardtavla i hallen, flytta efter spegeln och lite annat småfix. Inte min favoritsysselsättning men väldigt skönt när det väl är gjort. Nästa helg när allt är helt klart även inne i kontoret kanske det dyker upp före och efter bild också, istället för bara ett par skruvar och ett vattenpass.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *