Välkommen snö

lyckoslumpen_mg_5316

Sparkat av skorna, tagit fram chokladen och sjunkit ner i soffan. Det är fredag. Och jag har smygstartat min födelsedag. Blev lite uppvaktad av pojken idag med två fina presenter som kommer komma väl till pass i morgon, då det blir kalas och tårta. På söndag får nog världens bästa Pappa ha sin dag, men sen på måndag är det min egentliga födelsedag så då firar vi lite till – bara jag och pojken!

Den bästa presenten har jag dock redan fått, i form av snön som fortsatt falla de senaste dagarna och gjort att Östersund börjar likna det vackra vinterland det kan vara. Log helt ärligt hela vägen till praktiken igår då det snöade på ganska bra och man fick pulsa fram i oskottad lössnö. För få saker gör mig så barnsligt lycklig som snö, så är det bara.

Lite upphåll och kyla på det här så kanske vi får fantastiska skridskoisar också. Ska boka in en dejt med symaskinen först bara, så att jag har ett skridskofodral att bära skridskorna i. Av någon anledning verkar det man ska göra åt sig själv alltid hamna i sista hand…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *