Vid liv

Lyckoslumpen_MG_7262

Rotsidan, sista april 2016

Det blev inte så livat här den här veckan. Så snart jag blev frisk nog att vara vaken blev det nämligen till att hänga med barn hela dagarna igen, fullt ös kan man säga. Dagar fyllda av plastmuggar som går sönder, mat som hamnar överallt – men inte där den ska, men även en hel del skratt och lite mys. Lite skönt att inhoppet på förskolan är över för den här gången dock, så jag kan börja orka med de andra delarna av vardagen igen. Som att bolla två andra extrajobb och ett grupparbete.

Så helgen fick snällt vigas åt att komma ikapp. Pluggat så jag tror jag ligger i fas med övriga i gruppen och börjar få grepp om arbetet igen, jobbat ikapp lite ströjobb och fått bort lite administrativt. Även hunnit med att bjuda in mig på middag i Lugnvik två kvällar, fast mest för att det fanns tårta och i kväll blir det biomys med mamma. Ett sätt att försöka hinna få lite helg innan det är måndag igen. Tre veckor kvar innan det blir paus från skolan och som jag längtar. Ska bli fantastiskt skönt, kliar nämligen i fingrarna efter att få starta upp ett nytt syprojekt istället för att läsa vetenskapliga texter. Har en skiss över ett nytt täcke jag vill göra, så får se om jag kan komma igång med det i början av juni.

Har även ett gäng med bilder jag tänkte skulle komma upp här; utflykt på Holsklippen och Rotsidan, Lidingö MTB och lite andra ströbilder. De får nog komma lite pö om pö här framöver, så håll utkik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *