grisigt

Våren är här med hundbajs, gegga och svart snö. Tar därför ett uppehåll i fotograferandet i väntan på att skiten ska försvinna och sommaren ska vara här. Fin Parisvår skulle också funka, så länge jag slipper snöslasket.
Bläddrade istället runt bland gamla bilder och tyckte att lite grisar kunde vara fint utbyte mot skitiga vårbilder. Tog dem till en artikel till första numret av Torpan i höstas. Föll lite extra för den skelögda grisen här ovanför, funderade på att adoptera den till klassmaskot men fick inte tillräckligt med positiv respons från mina klasskamrater så lät bli.
I övrigt har jag nu varit tillbaka på skolan i snart tre dagar. Fått någon tung uppgift, umgåtts, varit på fotboll, planerat in mera fotboll i kalendern och fotat lite teater i Ånge. Allt är med andra ord ganska precis som vanligt.

0 Kommentarer

  1. Hu vilka hemska klasskompisar du har. Tack vare dem kan den där grisen förmodligen se fram emot ett relativt kort liv med avslut som skinka eller fläskkotlett. Skelögd eller ej. Rädda grisarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *